Instagram Workshop

Így lehetsz sikeres az Instagramon!

Instagram kurzus

by @themacarongirl.travels

Így lehetsz sikeres az Instagramon!

Instagram kurzus

by @themacarongirl.travels

Az Instagram mára egy megkerülhetetlen media felületté nőtte ki magát, igy egyre fontosabb kérdés, hogy hogyan is lehet sikeres és hatékony a jelentéted ezen a platformon, akár egy adott márkáról, vagy akár énmárkáról beszélünk. Ha téged is foglalkoztatott már ez a kérdés, akkor a legjobb helyen jársz.
Máthé Timea vagyok, Instagram Marketing szakértő és Marketing tanácsadó.
1,5 év alatt, organikusan építettem fel Instagram platformom 90 000 követővel és egészséges, magas engagement rate-el. E mellett, több, mint 10 éves multinacionális vállalati környezetben megszerzett marketing és business planning tapasztalatom nagyon jó alap arra, hogy a szakma mindkét oldalát ismerhessem és ezáltal maximálisan segíteni tudjak neked.

A 3 Instagram Marketing témában kialakított kurzusomat úgy hoztam létre, hogy akár márka oldalról érdekel téged az Instagram jelenlét hatékony kialakítása, akár a saját énmárkád építése a cél, mindenképpen megtaláld a számodra megfelelő tudásanyagot. A kurzusok során azonnal beépithető tudást kapsz, amit akár már aznap elkezdhetsz használni. Az alapoktól indulunk és a kurzus végére minden szükséges információ a birtokodban lesz ahhoz, hogy sikeresen épithesd Instagram jelenléted.

Az alábbi kurzusok közül választhatsz:

Hogyan Lehetsz Sikeres az Instagramon?

Vállalkozásoknak, márkáknak, Bloggereknek, Influencereknek

Az élő kurzus során végig vesszük a tudatos Instagram stratégia minden elemét, többek között az énmárka építés alapjait, magas engagement rate elérését, az organikus  követőbázis felépítését, az aktuális Instagram algoritmus működését és hogy hogyan tudsz az álommárkáiddal együtt dolgozni, vásárlásösztönző oldalt létrehozni márkád számára az Instagramon.

 

Hogyan Legyen Sikeres a Márkád az Instagramon?

Márka tulajdonosoknak és Vállalatoknak

Az egy napos, intenzív workshop során kifejezetten márka és termékkommunikáció oldalról vesszük végig az Instagram platform tudatos, üzleti célokra való felhasználásának lehetőségeit, elemeit. Szó lesz márkád Instagram jelenlétének hatékony kialakításáról, aktív követőbázis felépítéséről,  az algoritmus működéséről és annak előnyünkre való fordításáról, vásárlásösztönzésről & termékkommunikációról, illetve a vizuálisan megfelelő feed kialkításáról és az ehhez szükséges tartalomgyártásról is, ami márka oldalról is elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő minőségben jelen legyél az Instagramon.

Hogyan Lehetsz Sikeres az Instagramon?

Online kurzus

Ezt a kurzust azoknak találtam ki, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak az élő workshopjaimon részt venni, de ugyanazt a tudásanyagot szeretnék megkapni, mint a másik két kurzusom során, csak online formában.

A kurzus ötvözi mindazt az elméleti tudást, amit akár márka oldalról, akár személyes énmárkád építésekor tudnod kell ahhoz, hogy az Instagram jelenléted megfelelő legyen. A Márka kommunikáció, tartalomgyártás elméleti háttere, aktuális algoritmus megértése, aktív követőbázis felépítése csak pár téma azok közül, melyeket a az online kurzus során lépésről lépésre elmagyarázok.

Ha érdekel az Instagram stratégia, de nem tudsz személyesen jelen lenni a workshopokon, akkor ez lesz az egyik legjobb befektetésed.

Online instagram workshop, online instagram tanfolyam

Egyéni tanácsadás

Hosszú távú együttműködés mind Márkák, mind Bloggerek/Influenszerek számára

Amennyiben egy szorosabb, hosszútávú, stratégiai együttműködést szeretnél az Instagram Marketing stratégiád kialkításának érdekében, vagy úgy érzed személyes tanácsadásra van szükséged a legjobb eredmény elérése érdekében, úgy erre mostantól lehetőséged nyílik, és a támogatásomat élvezve közösen tudjuk a számodra legmegfelelőbb eszközöket felhasználva kialkítani a te személyes Instagram Marketing stratégiád.

Ez esetben kérlek a lenti @ gomb megnyomásán keresztül írj nekem üzenetet, melyben kérlek írd meg, hogy mik az elképzeléseid, én pedig hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy el tudjuk kezdeni a közös munkát.

Akik már a workshopjaimon jártak ezt mondták:

Instagram tanfolyam bloggereknek, inluenszereknek, márka tulajdonosoknak és vállalatoknak
@dorothypeto
Freelance Traveller / Pretty Little Journey

Egyedi képzés amilyennel itthon még nem találkoztam! Azoknak is nagyon hasznos akik nem utazó bloggerek viszont szeretnék az Instagramukat a következő szintre emelni. A nagyon jó hangulaton kívül egy igen átfogó betekintést kaptunk az Instagram világába, Timi kész példákat hozott a saját tapasztalataiból és együttműködéseiből.

Instagram tanfolyam bloggereknek, inluenszereknek, márka tulajdonosoknak és vállalatoknak
Benkó Melinda
Édesanya, Feleség, Meglepetések mestere / Melcsusz

Nagyon örülök, hogy részese lehettem a workshopnak. Az ott hallottak után azt gondolom minden adott ahhoz, hogy újonnan induló vállalkozásom sikeres legyen a social media felületeken. Nagy előny számomra, hogy úgy jelenek meg az Instagramon, hogy előre tudom mire kell figyelnem ahhoz, a lehető legtöbb személyhez eljussanak a posztjaim. A workshop nem csak nagyon hasznos, hanem nagyon fel is töltött, elképesztően lelkesen és energikusan távoztam a workshopról.

Instagram tanfolyam bloggereknek, inluenszereknek, márka tulajdonosoknak és vállalatoknak

Szívből ajánlom a workshopot mindenkinek, aki szeretné kihasználni az Instagram nyújtotta lehetőségeket és ezáltal gyarapítani vállalkozása vagy szerelem projektje követőbázisát. Timi nagy odaadással és hihetetlen szakmai hozzáértéssel állította össze a tananyagot, ami könnyen megérthető, mégis rengeteg új és hasznos információt, illetve tippet tartalmaz. Ha szeretnél hiteles és átfogó kurzuson részt venni, ahol a számok önmagukért beszélnek és valóban működő tanácsok is állnak a szép képek mögött, akkor ez a Te workshopod.

Instagram tanfolyam bloggereknek, inluenszereknek, márka tulajdonosoknak és vállalatoknak

Júniusban részt vettem Timi kurzusán, és ez volt az abszolút fordulópont az Instagram profilomnak. Azóta rövid idő alatt elértem az 1000 követőt, ami számomra óriási álom volt, és azóta is folyamatosan nő a profilom követőbázisa, a képeim pedig azóta is folyamatosan rekordot döntenek. Rengeteget tanultam Timitől, és borzasztó hálás vagyok Neki! Annyi csodálatos visszajelzést kapok mostanában a profilomra, amit az Ő tanácsai szerint próbálom építeni. Ha meg akarod érteni jobban az Instagramot, és egy olyan embertől akarsz tanulni, aki csodálatos profilt és követőbázist épített felt, akkor Timinél biztosan mindent megtalálsz.

Instagram tanfolyam bloggereknek, inluenszereknek, márka tulajdonosoknak és vállalatoknak
Ruzsa Norina - @norinaround
Travel Blogger / norinaround

Úgy gondolod, hogy te már nagyon sokat tudsz az Instagramról, és hogy neked már biztos nem lehet újat mondani? Hidd el nekem, hogy te is sok plusz, elképesztően hasznos információval fogsz gazdagodni, amik által egy újabb szintre tudod emelni az oldalad, valamint ez Én márkád minőségét. Ha pedig úgy érzed, hogy nincs elég önbizalmad a kamera előtt, Timi ezzel kapcsolatban is sok hasznosat fog tanácsolni. Mindezek mellett pedig szuper volt hasonló gondolkodású emberekkel megismerkedni és eltölteni ezt a csodás két napot.

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a következő workshop időpontokról.

Workshopjaim limitált létszámmal indulnak, hogy a maximális figyelmet tudjam biztosítani a résztvevők számára, így azonban rendszerint pár nap alatt betelnek.

Legyél az elsők között, akik értesülnek az új workshop időpontokról, érdekes és értékes tartalmakról az Instagram marketing témakörében.

MIÉRT TUDOK Neked ÉN segíteni a hatékony Instagram marketing témakörében?​

Mert a legjobbaktól tanultam. Nemzetközileg elismert, több százezer követővel rendelkező, amerikai, kanadai és ausztrál influencerektől tanultam az Instagram stratégia alapjait, melyek a mai napig segítenek és melyek ahhoz kellettek, hogy 1,5 év alatt organikusan növekvő oldalt tudjak felépíteni 90 000 követővel..

Mert a – jelenleg 90 ezer követőt számoló – Instagram platformom, egy egészséges, magas engagament rate-el rendelkezik és még továbbra is növekszik a folyamatosan naprakész tudásomnak köszönhetően.

Mert 10 évnyi multinacionális vállalati környezetben megszerzett, marketing és business planning tapasztalatom nagyon jó alapot szolgál ahhoz, hogy a szakma mindkét oldalát láthassam és így a leghatékonyabban tudjalak felkésziteni Téged Social Media jelenléted kilakítására – legyen szó akár énmárkádról, vagy egy adott piaci márkáról.

Mert meg tudom mutatni a titkát annak, hogy hogyan tudsz több ezres like-t és organikus növekedést elérni még az új algortimus mellett is.

Instagram workshop, kurzus Budapesten és online

Mert naprakész információval rendelkezem. Mert tudom, hogy csak úgy lehet hatékonyan az Instagramal foglalkozni, ha mindig a legfrissebb információk állnak a rendelkezésedre.

Mert izgalmas, nemzetközi márkákkal dolgozhattam együtt az elmúlt 1,5 évben a divat és utazás világában képviselt szereplőkkel, és márka oldalról is világvezető márkák online marketing menedzsmentjével foglalkoztam éveken keresztül.

Mert elhivatott vagyok mások fejlődése iránt és szeretem megosztani a tudásom.

Ha bármi kérdésed lenne, akkor ne habozz és keress az alábbi elérhetőségeken:​​

Timi, the Macaron Girl​​